Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dügüne hazırlanmak

Rüyada dügüne hazırlanmak

Rüyada dügüne hazırlanmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Rüyada dügüne hazırlanmak gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Rüyada dügüne hazırlanmak kazancın günden güne düşeceğine, rızkının çeşitleneceğine, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dübleks ev görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düsük bebek görmek helal rızka sahip olunacağına, geçiminin yerinde olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada dügüm cözmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı haberler alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Rüyada düsmanla barısmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada birinin camdan düstügünü görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dügünde yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments