Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delige düsmek

Rüyada delige düsmek

Rüyada delige düsmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, prestij kaybı yaşanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulur.

Rüyada delige düsmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada delige düsmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, gülen yüzünün de solacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada düsmanla barısmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada düsük yaptıgını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada düsmanla savasmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada dügüm cözmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek düsük yapmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düsmanla dost olmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kazancını arttıracağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düsmanlari görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments