Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının silahını almak

Rüyada düşmanının silahını almak

Rüyada düşmanının silahını almak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının silahını almak gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmana silah atmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmana silah çekmek problemlerinin biteceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı düşman görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına inanılır.

Rüyada düşmana silah sıkmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada silah düşman görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments