Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana silah çekmek

Rüyada düşmana silah çekmek

Rüyada düşmana silah çekmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, geçim derdinin son bulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulur.

Rüyada düşmana silah çekmek gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Rüyada düşmana silah çekmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının saçını çekmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işinde itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana bıçak çekmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmana silah atmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Rüyada silah düşman görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, iş yeri sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada silahlı düşman görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada düşmanının silahını almak yani babasına benzeyeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments