Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı silahla öldürmek

Rüyada düşmanı silahla öldürmek

Rüyada düşmanı silahla öldürmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yardımcı olmayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına inanılır.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla düşman öldürmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi olarak zarar edileceğine delalettir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak çok mutsuz olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan silah almak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı düşman görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments