Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tokat yemek

Rüyada birinden tokat yemek

Rüyada birinden tokat yemek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada sevdiğinden tokat yemek düşman hususunda keder ve üzüntüye, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişiden tokat yemek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada başbakandan tokat yemek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, güzelliklerle dolacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada komutandan tokat yemek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada babasindan tokat yemek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Rüyada düşmanından tokat yemek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada ölen birinden tokat yemek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments