Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinden tokat yemek

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, planların boşa gideceğine, barış için adım atacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiden tokat yemek kaybettiği şeyi bulmasına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekten tokat yemek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada annesinden tokat yemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynanadan tokat yemek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada patrondan tokat yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinden tokat yemek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş kaybı yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments