Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından altın almak

Rüyada düşmanından altın almak

Rüyada düşmanından altın almak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, evlatlarından memnun olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Rüyada düşmanından altın almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada düşmanından altın almak rızkının da çoğalacağına, tamamlanmadan kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanına aşık olmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada düşmana beddua etmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostla düşman olmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada düşman tarafından dövülmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada düşmanın elini tutmak tabiri caizse can bulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada düşmanla savaştığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada düşmana bakmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments