Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına aşık olmak

Rüyada düşmanına aşık olmak

Rüyada düşmanına aşık olmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada düşmanına aşık olmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada düşmanına aşık olmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hastalanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada bana aşık birini görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun ünlüyü görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada iki aşık görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, zor günler geçirileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet eder.

Rüyada başka bir erkeğe aşık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sana aşık birini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınıf arkadaşına aşık olmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments