Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla savaştığını görmek

Rüyada düşmanla savaştığını görmek

Rüyada düşmanla savaştığını görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla savaştığını gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada düşmanlarla savaştığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada savaşta düşmanları öldürmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla savaştığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada savaşta düşman öldürmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünya savaşı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet eder.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta ölmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvanların savaştığını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments