Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın uyuduğunu görmek

Rüyada düşmanın uyuduğunu görmek

Rüyada düşmanın uyuduğunu görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işarettir.

Rüyada düşmanın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada düşmanın uyuduğunu görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanının uyuduğunu görmek eve kapanacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın evine girmek dertlerin çözüme kavuşacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada düşman kovmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bereketin ve verimin olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına inanılır.

Rüyada düşmanından bir şey almak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanından altın almak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments