Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını gelinlikle görmek

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanını gelinlikle gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada düşmanının gelinlik giydiğini görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada düşmanı üzgün görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada düşmanlarla kavga etmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta düşman öldürmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanıyla konuştuğunu görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada düşmana esir olmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Rüyada düşmandan kurtulmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments