Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın tarafından öpülmek

Rüyada düşmanın tarafından öpülmek

Rüyada düşmanın tarafından öpülmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada düşmanın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine inanılır.

Rüyada düşman tarafından vurulmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Rüyada düşman tarafından öpülmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından öldürülmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments