Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman olduğun birini görmek

Rüyada düşman olduğun birini görmek

Rüyada düşman olduğun birini görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman olduğun birini gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Rüyada düşmanının evlendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada düşmanla oturmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın öldüğünü görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işten yana şansının açık olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kalp kırıklığı olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını korkutmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından korkmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanından intikam almak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments