Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtünün açıldığını görmek

Rüyada başörtünün açıldığını görmek

Rüyada başörtünün açıldığını görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtünün açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada başörtünün açıldığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, esenliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ilişkilerin noktalanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek geçim derdinin olmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada rengarenk başörtü görmek düşmanların çok üzüleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi başörtü görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş kaybı yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert başörtü takmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasını başörtülü görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments