Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman olmak

Rüyada düşman olmak

Rüyada düşman olmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada düşman olmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek şansın yaver gideceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanla öpüşmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Rüyada düşmanı dost görmek üzgün ve hasta olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla düşmana ateş etmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, gelirinin çoğalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanlarını görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Rüyada düşmanını hamile görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ev içinde mutluluğun artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments