Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlarını görmek

Rüyada düşmanlarını görmek

Rüyada düşmanlarını görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanlarını gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada düşmanlarınla konuşmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada düşman birini görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından mektup almak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın güldüğünü görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada düşman saldırısına uğramak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada düşmanlarını öldürmek dedikoduya, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada düşmandan iyilik görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bilgi ile donanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments