Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını hamile görmek

Rüyada düşmanını hamile görmek

Rüyada düşmanını hamile görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, saygının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada düşmanını hamile gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada düşmanını hamile görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının hamile olduğunu görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını kesmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından öpülmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanına yardım etmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada dostla düşman olmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanına taş atmak zevki sefa içinde olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman kovalamak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments