Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla öpüşmek

Rüyada düşmanla öpüşmek

Rüyada düşmanla öpüşmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, daha büyük adımlar atılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada düşmanlarını öldürmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada düşmanını yatarken görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanından korkmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman kazanmak yanlış yollardan döneceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada devlet düşmanı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, evine bereket geleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada düşman saldırısına uğramak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı korkutmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments