Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman kaçmak

Rüyada düşman kaçmak

Rüyada düşman kaçmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada düşman kaçmak gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Rüyada düşmanlardan kaçmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman kaçmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlarından kaçmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, korkularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanından kaçmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak rahatsızlıkların son bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada düşmandan kaçmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman askerinden kaçmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments