Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından kaçmak

Rüyada düşmanından kaçmak

Rüyada düşmanından kaçmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, evlenme yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanından kaçmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman kaçmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman askerinden kaçmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan kaçmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanlarından kaçmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada düşmanından kaçmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments