Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlardan kaçmak

Rüyada düşmanlardan kaçmak

Rüyada düşmanlardan kaçmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kulluk derecesinin artmasına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada düşman askerinden kaçmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, haneden birinin ayrılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada düşmandan kaçmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret eder.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bereketli işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanından kaçmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan kaçmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada düşmanlarından kaçmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments