Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan koşarak kaçmak

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntıların azalacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada insanlardan koşarak kaçmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dileklerinin kabul olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada koşarak kaçmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işinden ve parasından olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden koşarak kaçmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Rüyada koşarak birinden kaçmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada koşarak birilerinden kaçmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments