Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan kaçmak

Rüyada düşmandan kaçmak

Rüyada düşmandan kaçmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, büyük savaşların yaşanacağına inanılır.

Rüyada düşmandan kaçmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Rüyada düşmandan kaçmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, huzurun bozulacağına yorulur.

Rüyada düşmanlarından kaçmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada düşmanlardan kaçmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşman kaçmak ruhlarına mevlit okutacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak korkularından kurtulacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanda kaçmak rahat geçinerek yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments