Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen insan görmek

Rüyada düşen insan görmek

Rüyada düşen insan görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen insan gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada düşen insan görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın düştüğünü görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada insanların düştüğünü görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada düşen bir insan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Rüyada denize düşen insan görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, toplumda yükseleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments