Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen bir insan görmek

Rüyada düşen bir insan görmek

Rüyada düşen bir insan görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen bir insan gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Rüyada havadan düşen insanlar görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanların düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet eder.

Rüyada düşen bir insan görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, darlığa düşeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ondan şifa göreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada denize düşen insan görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işinde ustalaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments