Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen birini tutmak

Rüyada düşen birini tutmak

Rüyada düşen birini tutmak tüm arzularının yerine geleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, küslükleri bitireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaşama dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu düşerken tutmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşeni tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini düşerken tutmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak adının her yerde geçeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments