Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşeni tutmak

Rüyada düşeni tutmak

Rüyada düşeni tutmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sağlığının bozulmayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada düşeni tutmak gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada çocuğu düşerken tutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini düşerken tutmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada düşen birini tutmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada düşen bebeği tutmak haram mal yiyip içeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada bebeği düşerken tutmak özgüveninde artış yaşanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, manevi olarak da yıpranacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments