Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini düşerken tutmak

Rüyada birini düşerken tutmak

Rüyada birini düşerken tutmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, huzur ve saadet bulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada birini düşerken tutmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız gerekiyor.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada düşen birini tutmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken tutmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek düşerken tutmak hatalı yollara sapılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments