Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle duş almak

Rüyada erkekle duş almak

Rüyada erkekle duş almak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada erkekle duş almak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle duş almak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ele geçecek haram mal ve paraya alamet eder.

Rüyada erkekle duş almak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada duş başlığı görmek musibetlerin yaşanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duştan çıktığını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada duş almak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments