Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı gezmek

Rüyada dünyayı gezmek

Rüyada dünyayı gezmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı gezmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada dünyayı gezmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir dünya görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada dünyanın sallandığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaydan dünyaya bakmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments