Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı seyretmek

Rüyada dünyayı seyretmek

Rüyada dünyayı seyretmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kem gözlere geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı seyretmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada dünyayı seyretmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işsizin iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi seyretmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada güneşin doğuşunu seyretmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü seyretmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, refah düzeyinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada evden deniz seyretmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada gece denizi seyretmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tepeden manzara seyretmek maddi sıkıntısı olmayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada uyuyan birini seyretmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir işe soyunacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments