Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyaca ünlü birini görmek

Rüyada dünyaca ünlü birini görmek

Rüyada dünyaca ünlü birini görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyaca ünlü birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada dünyaca ünlü birini görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyaca ünlü biriyle öpüşmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, büyük bir sorun oluşacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyayı gezmek dertlerin günden güne daha da artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada dünyanın batışını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve dünya görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı dönerken görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments