Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yedi harikasından birini görmek

Rüyada dünyanın yedi harikasından birini görmek

Rüyada dünyanın yedi harikasından birini görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işarettir.

Rüyada dünyanın yedi harikasından birini gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın yedi harikasından birini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın hızlı döndüğünü görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada dünyayı dolaşmak büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dünyanın karardığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın değiştiğini görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dünyayı uzaydan görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments