Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek daha rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, onların önüne geçeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, konforunun yerinde olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın yedi harikasını gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada dünyanın yedi harikasından birini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, huzur ve saadet bulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulur.

Rüyada dünyanın döndüğünü görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada dünya üzerinde yürümek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada öbür dünyayı görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ikiz bebek dünyaya getirmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalettir.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments