Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı dönerken görmek

Rüyada dünyayı dönerken görmek

Rüyada dünyayı dönerken görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Rüyada dünyayı dönerken gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada dünyayı dönerken görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada et döner görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, engellerden kurtulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dürüm döner yemek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada döner kapıdan geçmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası döner görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada pişmiş döner görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çalıştığına değeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada döner bıçağı görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada tavuk döneri görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments