Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dünya görmek

Rüyada iki dünya görmek

Rüyada iki dünya görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada iki dünya gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada uzaydan dünya görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dünyanın ikiye ayrıldığını görmek üzüntülerinden kurtulacağına, statü atlayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzayda dünyayı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada dünyanın yedi harikasını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek çok doğru bir yol tutulacağına, mevlit okutacağına, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni dünya meyvesi yemek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dünyanın battığını görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments