Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada star görmek

Rüyada star görmek

Rüyada star görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada star gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada dünya starı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, bir organizasyona katılacağına rivayet eder.

Rüyada star görmek sorunların gittikçe artacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments