Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünürcü görmek

Rüyada dünürcü görmek

Rüyada dünürcü görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünürcü gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada dünür görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, pek az kazanç getireceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada dünürlüğe gitmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada dünürlük görmek bundan güç ve cesaret alacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada dünür gelmesini görmek heveslerinin biteceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada kıza dünür gitmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünürleri görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünürü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments