Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman rengi kedi görmek

Rüyada duman rengi kedi görmek

Rüyada duman rengi kedi görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerinin düzeleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada duman rengi kedi gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada duman rengi kedi görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kül rengi kedi görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duman kokusu almak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada dumandan zehirlenmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba ve duman görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dumanı söndürmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments