Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül rengi kedi görmek

Rüyada kül rengi kedi görmek

Rüyada kül rengi kedi görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rahatlığa ereceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kül rengi kedi gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Rüyada kül rengi kedi görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, ömür boyu başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada duman rengi kedi görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada insan külü görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küllük kırmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kül yağdığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada ölü külü görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobadan kül almak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sorunlarından arınacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada küllenmiş ateş görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments