Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın içinde su görmek

Rüyada dükkanın içinde su görmek

Rüyada dükkanın içinde su görmek düşmanlarına da dost olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanın içinde su gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Rüyada dükkanın içinde su görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak geniş geniş yaşayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde gezmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde bozuk para toplamak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini su içinde görmek görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde demir para görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulur.

Rüyada su içinde ördek görmek atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments