Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı olduğunu görmek

Rüyada dükkanı olduğunu görmek

Rüyada dükkanı olduğunu görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok güzel günler geçireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada dükkanı olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Rüyada ayakkabıcı dükkanı görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada telefon dükkanı görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada içki dükkanı görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada dükkanı kapatmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada yeni bir dükkan açmak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan komşusunu görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük dükkan görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, makamını kaybedeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments