Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıcı dükkanı görmek

Rüyada ayakkabıcı dükkanı görmek

Rüyada ayakkabıcı dükkanı görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, zorluklarını aşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıcı dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakkabıcı dükkanı görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı açmak toplumda yükseleceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı dükkanına görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek hastalıklardan kurtulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda ayakkabı görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dükkana mal almak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan almak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments