Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan sattığını görmek

Rüyada dükkan sattığını görmek

Rüyada dükkan sattığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan sattığını gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Rüyada birinin dükkan açtığını görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda oturmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı satmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Rüyada dükkan yıkamak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada dükkan açtığını görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm dükkanı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulur.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şekerci dükkanı görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments