Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dükkanını görmek

Rüyada kendi dükkanını görmek

Rüyada kendi dükkanını görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Rüyada kendi dükkanını gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada marangoz dükkanı görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada temiz dükkan görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, itibarın sarsılacağına delalet eder.

Rüyada küpe dükkanı görmek günü birlik tatillere çıkacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan tutmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine yorulur.

Rüyada elbise dükkanı açmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan komşusunu görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments