Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan satın almak

Rüyada dükkan satın almak

Rüyada dükkan satın almak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan satın almak gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada dükkan satın almak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada perdeci dükkanı görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dükkan yenilemek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dükkanı kapatmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı dükkanına görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments