Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün dükkanı görmek

Rüyada yün dükkanı görmek

Rüyada yün dükkanı görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün dükkanı gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada yün dükkanı görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüncü dükkanı görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kahverengi yün görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün açmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Rüyada yün çırpmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada akar suda yün yıkamak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada yün ip görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yün kırpmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, daha güçlü hale geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments