Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda para görmek

Rüyada dükkanda para görmek

Rüyada dükkanda para görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada dükkanda para gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Rüyada dükkanda para görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüncü dükkanı görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek maddi açıdan rahat edileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada dükkanı büyütmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada emlak dükkanı görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalettir.

Rüyada dükkan önü süpürmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir dükkana girmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kendini dükkanda görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, gururlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments