Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan aramak

Rüyada dükkan aramak

Rüyada dükkan aramak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan aramak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada dükkan aramak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan komşusunu görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada dükkanı olduğunu görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan inşaatı görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simitçi dükkanı görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada ip dükkanı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada dükkan kurmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments